KORT OM OS SELV

Hjælperytteren åbnede dørene på Kirke Værløsevej 14 i februar 2021. Forretningens placering er ikke tilfældig. Stort set alle storkøbenhavnske cykelryttere passerer adressen i Værløse, når de drager ud på en træningstur på de nordsjællandske landeveje, i skovene, eller på Flyvestation Værløse, som har udviklet sig til et træningsmekka over de seneste par år.

Idégrundlaget for forretningen er et værksted med fokus på reparation og vedligeholdelse af cykler med udvendige gear. Salgsdelen er blevet en naturlig forlængelse af butikken som helhed for at yde den bedst mulige service for rytterne.

Lasse begyndte i skoleårene at køre mountainbike og samtidig blomstrede interessen for at skrue på cykler. Lasse kom i erhvervspraktik i en cykelforretning, som senere blev til et studiejob gennem 5 år. Cykelkarrieren på mountainbiken blev stoppet af en skade. Lasse gik derfor revisorvejen som elev hos BDO. Efter elevtiden blev han ansat hos den danske Ferrari-forhandler som bindeled mellem økonomiafdelingen og sælgerne. Den erfaring tog han med videre til cykelbranchen, hvor han arbejdede for cykelforretninger i den dyre ende af spektret, inden han åbnede Hjælperytteren.”

”Vi har mange cykel- og triklubber, der kommer hos Hjælperytteren. Ikke fordi vi har en masse rabatordninger, men for den service og vejledning vi yder til klubberne.

Vi holder bl.a. også mekanikerkurser for mindre grupper med forskellige fokusområder alt efter niveau. Hvis dette har interesse, så skriv en mail eller giv os et kald, så aftaler vi detaljerne. Pris fra 1.000 kr.

En gruppe unge triatleter fra Nordsjællands Triatlon klub har fx været forbi til en mekanikkeraften, så de i fremtiden selv kan fixe et fladt baghjul på en træningstur”